Webinar Bodemopleidingen 8 november

25-10-2023
158 keer bekeken

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons aankomende webinar, georganiseerd door HAS Green Academy, Aeres Hogeschool, ZLTO en de Provincie Noord-Brabant, op woensdag 8 november.

Dit webinar is bedoeld om je te informeren over twee opleidingsmogelijkheden: de Bodemcoach opleiding van de HAS en de Bodemadviseur opleiding van Aeres.

Het belang van bodemkwaliteit en duurzaam landgebruik kan niet worden overschat. Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je kennis en vaardigheden op dit gebied, of als je als bodemadviseur aan wilt sluiten bij BodemUP, dan is dit webinar een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen.

Tijdens dit webinar geven Judith van de Mortel van HAS Green Academy en Gera van Os en Karin Pepers van Aeres Hogeschool inzicht in wat je kunt verwachten van de Bodemcoach en Bodemadviseur opleidingen. Ze zullen de programma's, studiematerialen en praktische aspecten van de opleidingen bespreken, evenals de voordelen voor deelnemers.

Daarnaast zullen collega’s van ZLTO en de Provincie Noord-Brabant aanwezig zijn om te praten over de bredere context van BodemUP en hoe deze opleidingen bijdragen aan het project.

Of je nu een agrariër, een adviseur, een beleidsmaker, of gewoon iemand bent die gepassioneerd is over duurzaam bodembeheer, dit webinar biedt waardevolle inzichten en informatie over de verschillende opleidingen.

Aanmelden kan via HAPost@brabant.nl

Afbeeldingen

Cookie-instellingen